TERMA & SYARAT


1. Jualan ini hanya dibuka kepada SERIOUS BUYER sahaja.

2. Kesemua barangan adalah stok sedia ada. Sebarang tempahan awal adalah tidak dibenarkan kecuali pada item yang telah dinyatakan.

3. Tempahan boleh dibuat melalaui INBOX FACEBOOK FANPAGE / WHATSAPP  (KLIK) / TELEGRAM 0132799758

4. Pastikan anda memberikan kod barangan dan membuat ukuran yang betul sebelum mengisi borang pesanan. Kesemua barangan yang telah dijual tidak boleh dipulangkan atau ditukar. Kesemua jualan adalah MUKTAMAD. 

5. Ukuran yang diberikan merupakan anggaran sahaja. Ada kemungkinan berlakunya sedikit perbezaan pada barangan yang dibeli.

6. Setelah borang pesanan dihantar, sila tunggu pengesahan dari EzZehra sebelum pembayaran dibuat.
* Pastikan anda membuat semakan di INBOX/SPAM 2 jam selepas order dibuat. Sebaiknya  tinggalkan pesanan anda di wall FAN PAGE EzZehra Online Boutique  untuk memaklumkan kepada kami mengenai pesanan yang telah dihantar.

7. Bayaran boleh dibuat melalui MAYBANK atau CIMB sahaja. Pastikan anda memberikan bukti (Resit pembayaran yang telah discan atau print screen jika pembayaran dibuat melalui online banking) ke email ezzehra.order@gmail.com selepas membuat pembayaran.
* Jika anda membuat pembayaran melalui online banking seperti Maybank2u, sila letakkan EMAIL : ezzehra.order@gmail.com pada recepient's email yang terdapat diruangan online banking. PENTING dan WAJIB.

8. Bayaran penuh perlu diselesaikan dalam masa 24 jam selepas anda mendapat pengesahan dari kami.
* First come, first pay, first serve.

9. Sebarang pemulangan wang tidak akan dilakukan setelah pembayaran telah dibuat.

10. Penghantaran dibuat dengan menggunakan POSLAJU.

11. Kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan atau kehilangan barangan ketika dalam proses penghantaran.

12. Penghantaran barangan akan dibuat pada keesokan hari. Sebarang perubahan akan dimaklumkan oleh admin.