Skip to main content

Posts

Featured

Selamat berhujung minggu semua😉 #ezzehraonlineboutique #ezzehrahijabexpert #ezzehraexclusivehijab

via EzZehra Online Boutique http://ift.tt/2F8nflC

Latest Posts

Bloom memikat pandangan mata. Kami masih ada saiz L. Teringin nak pakai warda jangan segan2 tinggalkan komen tau :) #ezzehraonlineboutique

Setiap tindakan, kata-kata kita adalah doa.. Assalamualaikum. Selamat pagi :) #ezzehraonlineboutique

"Bersabar dalam setiap perkara. Kerna, di sebalik kesabaran itu, ada kemanisan nya.." . . Selamat paagii buat semua😊 #ezzehraonlineboutique #ezzehraexclusivehijab #ezzehrahijabexpert

Dengan mengingati Allah, InsyaAllah setiap urusan pasti akan mudah😊 . . Assalamualaikum dan selamat pagii semua. Semoga tiap ape yang kita usahakan, akan dipermudahkan oleh Nya. #jimmyscarves #heejabscarf #muslimaheejab #ezzehraonlineboutique #ezzehrahijabexpert #ezzehraexclusivehijab

Epy sunDATE untuk semua😊 Hujung-hujung minggu nie ke mane semua? Malas-malas di rumah atau have fun dengan family di luar? Cik min doakan semoga ape jua yang kalian lakukan, dipermudahkan tiap2 urusan yup😉 Yang penting, Jangan lupe sempurna kan aurat chuols di mane pun berada. Boleh gais😉 #jimmyscarves #heejabscarf #muslimaheejab #ezzehraonlineboutique #ezzehrahijabexpert #ezzehraexclusivehijab

Sekali pun kebenaran tu pahit, maka ianya perlu diungkapkan saat diperlukan😊 . . Eh, monim gais. Pagi-pagi nie korang plan nak menyantap ape yer😉 Nasi lemak kopi o kawwww kerr atau roti canai teh tarik piawwww😎 . . Psst, Jujurnya, pagi nie cik min da 'mendaratkan' sebijik muffin dalam peyut cik min nie. Heaven derr😆 #tudunglabuh #tudungsauq #tudungsegera #heejabscarf #jimmyscarves #muslimahejab

TUDUNG SARUNG!

Siapa tahu apa nama tudung ni? :)

Rupa vs akhlak

Awak suka tak?