Tuesday, April 18, 2017

DROPSHIP WANTED!

DROPSHIP WANTED!

👉 1 Tudung = RM10
👉 10 Tudung = RM100
👉 100 Tudung = RM1000

Komisyen DROPSHIP 😱

Hanya untuk 100 orang TERAWAL sahaja!

Whatsapp Kak Zue 0132799758

Thursday, August 25, 2016

MERDEKA SALE : Leyana Basic Instant Shawl

INGINKAN TUDUNG CANTIK LUAR BIASA, MUDAH PAKAI & NAMPAK ELEGAN?

Leyana pilihan terbaik untuk anda semua!

"Alhamdulillah sis. Tudung dah sampai, Allahu.. terharu saya sis sebab tudung Leyana ni cantik sangat-sangat! Suami saya pun puji bila saya pakai Leyana. Terima kasih sis : ) “

“Saya suka sangat Leyana ni sis! Kain lembut, awning mudah dibentuk.. Nak pakai pun senang je.. Tak sampai 15 saat dah siap. Wahhh memang menjimatkan masa saya”

“Leyana pilihan saya no 1 sebab labuh dan nampak elegan. Senang nak bergaya walaupun anak menyusu badan. Alhamdulillah. Nanti saya nak repeat order lagi ya sis ”

Alhamdulillah, Leyana Instant Shawl mendapat komen terbaik dari customer kami. InsyaAllah dijamin puas hati.

*********************************************************************************

TAWARAN HEBAT SEMPENA SAMBUTAN KEMERDEKAAN AKHIR BULAN INI!

Beli 1-2 helai LEYANA anda akan mendapat FREE POSTAGE
Beli 3 helai LEYANA ke atas anda akan mendapat HARGA PAKEJ yang ISTIMEWA dari kami!
.
Stok kami surut dengan pantas. Jika kakak-kakak cantik manis taknak berputih mata jangan lupa PM atau Whatsapp kami ya! 

WHATSAPP +6 013 2799 758
WHATSAPP +6 013 2799 758
WHATSAPP +6 013 2799 758

#ezzehra
#ezzehrawonderteam
#leyana
#tohpuandotcoARMY
#tudunglabuh #merdeka59 #merdeka2016 #instantshawl2loop #instantshawl #rayacollection #rayahaji2016 #rayahaji

Monday, August 1, 2016

STOKIS SAH TOHPUAN.CO BATU CAVES

Assalamualaikum wbt :)

Sekiranya sahabat2 berminat untuk menjadi agent mahupun dropship di bawah team Zue ‪#‎ezzehrawonderteam‬, boleh hubungi Zue melalui whatsapp +60132799758. ..

Sama-sama kita menjana menjana pendapatan bersama keluarga besar‪#‎tohpuandotco‬. InshaAllah ;)









Sunday, July 17, 2016

MELISSA MIX BY HAYAT HIJAB (RESTOCK)

Assalamualaikum wbt..

Selamat Tengahari semua.. :)

Ada peminat Melissa Mix by Hayat Hijab kat sini? Ada berita best untuk anda...Kami dah restock Melissa Mix dengan 11 warna menawan,,

Kalau ada yang pening-pening nak cari tudung untuk ke majlis rumah terbuka, jemput cuci mata...

Ada yang dah berkenan di hati? PM atau Whatsapp kami 0132799758 untuk order okayyy.. :)

P/S : Berminat untuk menjadi ejen dropship EzZehra Online Boutique? PM kami sekarang juga! Tempat terhad kepada 20 orang pertama!

‪#‎Stokissahtohpuandotco‬
‪#‎stockclearancebymirasya‬
‪#‎agentsahhayathijab‬
‪#‎selayang‬
‪#‎batucaves‬
‪#‎gombak‬
‪#‎ezzehra‬
‪#‎ezzehraonlineboutique‬








Sunday, May 29, 2016

LEYANA INSTANT SHAWL

[ SAYA DAH JATUH CINTA PADA LEYANA ! ]
.
.
.
Siapa Leyana?

LEYANA adalah instant shawl design terbaru dengan untaian rerambut yang sangat sangat gorgeous!

LEYANA INSTANT SHAWL HANYA SARUNG & SARUNG, SIAP!
<3 Didatangkan dalam 10 pilihan warna-warna mewah
<3 Instant double loop shawl
<3 Built in awning and inner with soft cotton 
<3 Body made of chiffon crepe
<3 Saiz 2.0 x 0.8 meter
<3 Mesra breastfeeding
<3 Mesra solat
<3 Istimewa lebihan untaian rerambut Rapunzel untuk nampak elegant
<3 Dihiasi brooch pada lapisan loop kedua


Serious sangat Murah ! Untuk tudung saiz bidang 60 serta untaian ala rapuncel dan siap berbrooch. harga PROMOSI hanya RM59.00 sahaja sehelai tau! Rugi tak dapatkan masa tengah promosi ni Harga asal adalah RM69.00 dan akan dimaklumkan kemudian..

HARGA PROMOSI : RM59.00 
HARGA SEBENAR : RM69.00


Ada yang dah jatuh cinta? Jika ya... Untuk order, whatsapp +60132799758 atau PM kami di link berikut : m.me/EzZehraOnlineBoutique

Nama : 
Alamat :
No. Tel
Code tudung :


" Mudah mudahan usaha kita dalam mengenakan pakaian patuh syariah akan mendapat ganjaran dari Allah dan menjadi asbab untuk kita ke Syurga Allah. InshaAllah. "