Skip to main content

Posts

Featured

Coming soon.. #agentwanted #dropshipwanted #ezzehraonlineboutique #ezzehrawonderteam #jimmyscarves #koleksiraya2018 #bajuraya2018 #tudungraya2018 #tudunglabuh #instantshawllabuh #instantshawldoubleloop

via Instagram https://ift.tt/2ETHj9M

Latest Posts

Coming soon.. #agentwanted #dropshipwanted #ezzehraonlineboutique #ezzehrawonderteam #jimmyscarves #koleksiraya2018 #bajuraya2018 #tudungraya2018 #tudunglabuh #instantshawllabuh #instantshawldoubleloop

Coming soon.. #agentwanted #dropshipwanted #ezzehraonlineboutique #ezzehrawonderteam #jimmyscarves #koleksiraya2018 #bajuraya2018 #tudungraya2018 #tudunglabuh #instantshawllabuh #instantshawldoubleloop

Coming soon.. #agentwanted #dropshipwanted #ezzehraonlineboutique #ezzehrawonderteam #jimmyscarves #koleksiraya2018 #bajuraya2018 #tudungraya2018 #tudunglabuh #instantshawllabuh #instantshawldoubleloop

Coming soon.. #agentwanted #dropshipwanted #ezzehraonlineboutique #ezzehrawonderteam #jimmyscarves #koleksiraya2018 #bajuraya2018 #tudungraya2018 #tudunglabuh #instantshawllabuh #instantshawldoubleloop

πŸ’’ Mana satu pilihan hati? πŸ’’ Hai korang, malam ni baru ada masa nak sharing #ezzehramixandmatch untuk harini. Kali ni kita bagi 4 pilihan tudung untuk match kan dengan outfit hot pink + navy blue + grey ni. Pilihan 1 : Instant Shawl double-loop Khayra Sugar Berry by Muslimah Heejab RM69 Pilihan 2 : Sarung Warda Plain warna Midnight Blue. Hat ni sesuai untuk orang yang malas nak gosok tudung macam Zue πŸ˜‚ Rege RM59 jeerrr Pilihan 3 : Instant Shawl Exclusive Butterfly Printed Fuschia Pink. Exclusive sebab corak ni kat brand lain takkan jumpa punya. Harga Clearance dah sekarang sebab tinggal saki baki je. Dari RM79 sekarang RM65. Tak grab serious rugi yakmat. 5 color lain pun ada sikit lagi. Pilihan 4 : Tudung sauq hot selling Warda 2.0. Corak memang cun² warda 2.0 ni. Kain pun best banget. Lycra satin nampak mahal dan confirm tak panas kalau pakai. RM65 je saiz L ni. 8 corak still available. 2 lagi dah selamat jalan dah. Antara 1, 2, 3 & 4 korang rasa mana paling sesuai untuk digayakan dengan outfit ni? Ha lekaih share pilihan korang kat komen. Nak risik² tudung boleh whatsapp je. Www.wasap.my/HiEzZehra nanti Zue reply na.. #ezzehraonlineboutique #jimmyscarves #MuslimahHeejab

πŸ’’ Mana satu pilihan hati? πŸ’’ Hai korang, malam ni baru ada masa nak sharing #ezzehramixandmatch untuk harini. Kali ni kita bagi 4 pilihan tudung untuk match kan dengan outfit hot pink + navy blue + grey ni. Pilihan 1 : Instant Shawl double-loop Khayra Sugar Berry by Muslimah Heejab RM69 Pilihan 2 : Sarung Warda Plain warna Midnight Blue. Hat ni sesuai untuk orang yang malas nak gosok tudung macam Zue πŸ˜‚ Rege RM59 jeerrr Pilihan 3 : Instant Shawl Exclusive Butterfly Printed Fuschia Pink. Exclusive sebab corak ni kat brand lain takkan jumpa punya. Harga Clearance dah sekarang sebab tinggal saki baki je. Dari RM79 sekarang RM65. Tak grab serious rugi yakmat. 5 color lain pun ada sikit lagi. Pilihan 4 : Tudung sauq hot selling Warda 2.0. Corak memang cun² warda 2.0 ni. Kain pun best banget. Lycra satin nampak mahal dan confirm tak panas kalau pakai. RM65 je saiz L ni. 8 corak still available. 2 lagi dah selamat jalan dah. Antara 1, 2, 3 & 4 korang rasa mana paling sesuai untuk digayakan dengan outfit ni? Ha lekaih share pilihan korang kat komen. Nak risik² tudung boleh whatsapp je. Www.wasap.my/HiEzZehra nanti Zue reply #ezzehraonlineboutique #ezzehrawonderteam #jimmyscarves #MuslimahHeejab

πŸ’’ Mana satu pilihan hati? πŸ’’ Hai korang, malam ni baru ada masa nak sharing #ezzehramixandmatch untuk harini. Kali ni kita bagi 4 pilihan tudung untuk match kan dengan outfit hot pink + navy blue + grey ni. Pilihan 1 : Instant Shawl double-loop Khayra Sugar Berry by Muslimah Heejab RM69 Pilihan 2 : Sarung Warda Plain warna Midnight Blue. Hat ni sesuai untuk orang yang malas nak gosok tudung macam Zue πŸ˜‚ Rege RM59 jeerrr Pilihan 3 : Instant Shawl Exclusive Butterfly Printed Fuschia Pink. Exclusive sebab corak ni kat brand lain takkan jumpa punya. Harga Clearance dah sekarang sebab tinggal saki baki je. Dari RM79 sekarang RM65. Tak grab serious rugi yakmat. 5 color lain pun ada sikit lagi. Pilihan 4 : Tudung sauq hot selling Warda 2.0. Corak memang cun² warda 2.0 ni. Kain pun best banget. Lycra satin nampak mahal dan confirm tak panas kalau pakai. RM65 je saiz L ni. 8 corak still available. 2 lagi dah selamat jalan dah. Antara 1, 2, 3 & 4 korang rasa mana paling sesuai untuk digayakan dengan outfit ni? Ha lekaih share pilihan korang kat komen. Nak risik² tudung boleh whatsapp je. Www.wasap.my/HiEzZehra nanti Zue reply #ezzehraonlineboutique #ezzehrawonderteam #jimmyscarves #MuslimahHeejab

πŸ’’ Mana satu pilihan hati? πŸ’’ Hai korang, malam ni baru ada masa nak sharing #ezzehramixandmatch untuk harini. Kali ni kita bagi 4 pilihan tudung untuk match kan dengan outfit hot pink + navy blue + grey ni. Pilihan 1 : Instant Shawl double-loop Khayra Sugar Berry by Muslimah Heejab RM69 Pilihan 2 : Sarung Warda Plain warna Midnight Blue. Hat ni sesuai untuk orang yang malas nak gosok tudung macam Zue πŸ˜‚ Rege RM59 jeerrr Pilihan 3 : Instant Shawl Exclusive Butterfly Printed Fuschia Pink. Exclusive sebab corak ni kat brand lain takkan jumpa punya. Harga Clearance dah sekarang sebab tinggal saki baki je. Dari RM79 sekarang RM65. Tak grab serious rugi yakmat. 5 color lain pun ada sikit lagi. Pilihan 4 : Tudung sauq hot selling Warda 2.0. Corak memang cun² warda 2.0 ni. Kain pun best banget. Lycra satin nampak mahal dan confirm tak panas kalau pakai. RM65 je saiz L ni. 8 corak still available. 2 lagi dah selamat jalan dah. Antara 1, 2, 3 & 4 korang rasa mana paling sesuai untuk digayakan dengan outfit ni? Ha lekaih share pilihan korang kat komen. Nak risik² tudung boleh whatsapp je. Www.wasap.my/HiEzZehra nanti Zue reply #ezzehraonlineboutique #ezzehrawonderteam #jimmyscarves #MuslimahHeejab

πŸ’’ Mana satu pilihan hati? πŸ’’ Hai korang, malam ni baru ada masa nak sharing #ezzehramixandmatch untuk harini. Kali ni kita bagi 4 pilihan tudung untuk match kan dengan outfit hot pink + navy blue + grey ni. Pilihan 1 : Instant Shawl double-loop Khayra Sugar Berry by Muslimah Heejab RM69 Pilihan 2 : Sarung Warda Plain warna Midnight Blue. Hat ni sesuai untuk orang yang malas nak gosok tudung macam Zue πŸ˜‚ Rege RM59 jeerrr Pilihan 3 : Instant Shawl Exclusive Butterfly Printed Fuschia Pink. Exclusive sebab corak ni kat brand lain takkan jumpa punya. Harga Clearance dah sekarang sebab tinggal saki baki je. Dari RM79 sekarang RM65. Tak grab serious rugi yakmat. 5 color lain pun ada sikit lagi. Pilihan 4 : Tudung sauq hot selling Warda 2.0. Corak memang cun² warda 2.0 ni. Kain pun best banget. Lycra satin nampak mahal dan confirm tak panas kalau pakai. RM65 je saiz L ni. 8 corak still available. 2 lagi dah selamat jalan dah. Antara 1, 2, 3 & 4 korang rasa mana paling sesuai untuk digayakan dengan outfit ni? Ha lekaih share pilihan korang kat komen. Nak risik² tudung boleh whatsapp je. Www.wasap.my/HiEzZehra nanti Zue reply #ezzehraonlineboutique #ezzehrawonderteam #jimmyscarves #MuslimahHeejab

πŸ’’ Mana satu pilihan hati? πŸ’’ Hai korang, malam ni baru ada masa nak sharing #ezzehramixandmatch untuk harini. Kali ni kita bagi 4 pilihan tudung untuk match kan dengan outfit hot pink + navy blue + grey ni. Pilihan 1 : Instant Shawl double-loop Khayra Sugar Berry by Muslimah Heejab RM69 Pilihan 2 : Sarung Warda Plain warna Midnight Blue. Hat ni sesuai untuk orang yang malas nak gosok tudung macam Zue πŸ˜‚ Rege RM59 jeerrr Pilihan 3 : Instant Shawl Exclusive Butterfly Printed Fuschia Pink. Exclusive sebab corak ni kat brand lain takkan jumpa punya. Harga Clearance dah sekarang sebab tinggal saki baki je. Dari RM79 sekarang RM65. Tak grab serious rugi yakmat. 5 color lain pun ada sikit lagi. Pilihan 4 : Tudung sauq hot selling Warda 2.0. Corak memang cun² warda 2.0 ni. Kain pun best banget. Lycra satin nampak mahal dan confirm tak panas kalau pakai. RM65 je saiz L ni. 8 corak still available. 2 lagi dah selamat jalan dah. Antara 1, 2, 3 & 4 korang rasa mana paling sesuai untuk digayakan dengan outfit ni? Ha lekaih share pilihan korang kat komen. Nak risik² tudung boleh whatsapp je. Www.wasap.my/HiEzZehra nanti Zue reply na.. #ezzehraonlineboutique #ezzehrawonderteam #jimmyscarves #MuslimahHeejab